Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Feestelijker wordt het niet!

ZON(DIG)DAG: Baileysmousse

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Oudejaarsavond komt nu wel héél erg dichtbij. Redactrice Robine maakt daarom vandaag een dessert dat perfect is om 2018 af te sluiten. Smul samen met ons van deze overheerlijke Baileysmousse.


Om eerlijk te zijn vinden we oudejaarsavond een overroepen feest. Iedereen wil de avond van z’n leven beleven, maar uiteindelijk wordt het toch maar een aangeschoten nachtje in de vrieskou. Wat dan weer wél belangrijk is op oudjaar, is een lekker dessert. Deze Baileysmousse is all we want for New Year’s Eve!

Ingrediënten voor 3 glaasjes Baileysmousse:

  • 100 g pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 90 ml Baileys
  • 2 blaadjes gelatine (weken in koud water en oplossen in een pannetje met enkele eetlepels water op een laag vuurtje)


20 min. voorbereiding & minstens 1 uur in de koelkast

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea


Meer Zon(dig)dag:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '